Kjekjøtt
Kjøtt av kje som har gått på frodig sommerbeite.
Kjøttet er saftig, mørt og mildt.
Kjøttet er saftig, mørt og mildt.
Frossen, rå lår
Vekt ca 1,5-2,2 kg.
Nydelig å langtidssteke, gjerne med hvitløk, rosmarin, timian, salt og pepper.
Frossen, rå bog
Vekt ca 1-1,2 kg.
Langtidsstekes på lav varme, gjerne på en seng av grønnsaker og med sitron, hvitløk og rosmarin som smakssettere.
Gardspølse
Vekt ca 300g.
Røkt og med norske urter. Nydelig som kompliment på ostefat, til tapas eller som snacks.
Spekelår av kje
Vekt ca 1 kg.
Passer godt på en spekemattallerken, til tapas eller som snacks.
Pinnekjøtt
Utrolig populært produkt med venteliste. Smakfullt og mildt kjøtt til tradisjonell pinnekjøttallerken, til tapas eller koldtbord.