Kjekjøtt
Kjøtt av kje som har gått på frodig sommerbeite.
Kjøttet er saftig, mørt og mildt.
Kjøttet er saftig, mørt og mildt.
![Image](/images/2021/05/28/ensmakavfjell_gronn.png)
![](/images/2021/06/25/kjelaar.jpg)
Frossen, rå lår
Vekt ca 1,5-2,2 kg.
Nydelig å langtidssteke, gjerne med hvitløk, rosmarin, timian, salt og pepper.
![](/images/2021/06/25/kjebog.jpg)
Frossen, rå bog
Vekt ca 1-1,2 kg.
Langtidsstekes på lav varme, gjerne på en seng av grønnsaker og med sitron, hvitløk og rosmarin som smakssettere.
![](/images/2021/06/25/spekepolse.jpg)
Gardspølse
Vekt ca 300g.
Røkt og med norske urter. Nydelig som kompliment på ostefat, til tapas eller som snacks.
![](/images/2021/06/25/spekelaar-kje.jpg)
Spekelår av kje
Vekt ca 1 kg.
Passer godt på en spekemattallerken, til tapas eller som snacks.
![](/images/2021/06/25/pinnekjott.jpg)
Pinnekjøtt
Utrolig populært produkt med venteliste. Smakfullt og mildt kjøtt til tradisjonell pinnekjøttallerken, til tapas eller koldtbord.